Az Agro Line Kft. 1993-ban kezdte meg tevékenységét a felszámolás alatt álló Agrikon területén 13 fővel egy bérelt üzemcsarnokban.

Kezdetben az Ikarusnak szállítottunk különböző járműipari alkatrészeket, valamint saját tervezésű és fejlesztésű mezőgép termékeket gyártottunk és értékesítettünk.

1993. márciusában kerültünk kapcsolatba a svájci IGV külkereskedelmi céggel.

Ezen együttműködés eredményeként dinamikusan növekvő pályára kerültünk, német és svájci cégektől kaptunk megrendeléseket.

Jelenleg több mint tíz nyugat-európai vállalatnak vagyunk a stratégiai beszállítói, ezek közül jónéhány a világ minden pontján ismert, pl.: Hamm, Ammann, Bomag, Atlas-Copco, Behringer, Willibald, Goldhofer.

Termékeink nagyrészt szénacélból készülnek, de jelentős a Hardox anyagfelhasználásunk is.

A megrendelői igényekhez igazodva az egyszerűbb hegesztett szerkezetektől a magas műszaki tartalommal rendelkező komplett gépeket is gyártunk.

2008-ban az Agrikon KAM Kft. kiskőrösi telephelyének megvásárlásával jelentősen bővültek gyártási és fejlesztési lehetőségeink.

Folyamatos technikai és infrastruktúrális fejlesztéseink eredményeképpen az alábbi technológiák állnak megrendelőink rendelkezésére:

  • termikus vágás területén lézer, plazma és láng
  • CNC élhajlítás
  • hajtottszerszámos CNC esztergálás
  • 3 és 5 tengelyes függőleges megmunkálás
  • CNC vezérlésű portálmarás
  • CNC vezérlésű horizontális fúrás-marás
  • robothegesztés
  • oldószeres felületkezelés ipari fényezőkabinokban.

Számunkra a legfontosabb a bizalom és a minőség, melyet csak kiváló szakemberek bevonásával tudunk garantálni. Mérnökeink a megfelelő odafigyeléssel és elköteleződéssel segítik a gyártási és minőségellenőrzési folyamatokat.

Támogatjuk a következő generációk fejlődését, ezért kapcsolatban állunk a helyi szakképzési centrummal, gyakorlati képzőhelyként és vizsgahelyként működünk hosszú évek óta.

Tanúsítványok és minősítéseink

Társaságunk az ISO 9001-es minőségirányítási rendszert alkalmazza,
rendelkezik ISO 3834-2-es hegesztőüzemi tanúsítással és
jogosult a „Hardox In My Body”használatára a svéd SSAB cég minősítése alapján.

2017-as eredményeink alapján ipar kategóriában bekerültünk a 100 legjobb vállalat közé.